info@parfumuri-ceasuri.ro

BLOG


Adresa de contact:

Garo & Co., s.r.o.
Sediul: Bratislavská 64/76
Šamorín 931 01

Nr. reg. com.: 47934841

CIF: SK2024159324

 

E-mail: info@onlineparfum.sk

Internet: http://www.onlineparfum.sk/

Facebook: http://www.facebook.com/onlineparfum.sk

Twitter: http://twitter.com/onlineparfumSK

Serviciu clienți între orele 9:00 și 17:00 (zilele lucr.):

Tel: 0723 810 861

 

“A woman´s perfume tells more about her than her handwriting.”Christian Dior

_____________________________________________________________________________________________________________

Ridicare personală

Puteți ridica bunurile comandate și personal la adresa noastră din Šamorín, Slovacia. Vă vom informa prin e-mail sau telefon că bunurile sunt gata. Puteți plăti în numerar sau prin transfer bancar în avans.

Nu există un depozit la punctul de colectare menționat și nici un magazin de parfumuri unde să puteți cumpăra fără o comandă prealabilă și o confirmare de la operator că comanda este gata de preluare.


Despre noi

Parfumuri-ceasuri.ro a fost de mult timp unul dintre cele mai bune magazine online cu parfumuri și produse cosmetice de pe piața noastră. Reprezintă un brand pe care îl construim sistematic de cinci ani.
Pe lângă Slovacia, activăm și în alte două țări cu acest brand. Prin urmare, ne putem lăuda cu zeci de mii de clienți mulțumiți în țară și în străinătate.
Oferim clienților noștri cele mai bune prețuri de pe piață, o gamă largă de produse, mărci originale și servicii pentru clienți de primă clasă. În ciuda faptului că prețurile de pe Parfumuri-ceasuri.ro sunt constant mici, clienții noștri pot profita și de reducerile de loialitate și de ofertele speciale. Pentru un confort maxim, oferim clienților diverse opțiuni de plată și transport.
Furnizând parfumuri numai de la distribuitori ai producătorilor certificați, aveți certitudinea absolută că veți primi produse originale la cea mai bună calitate. Cumpărând de la noi, veți obține aceleași produse ca și atunci când cumpărați într-un magazin de piatră. În plus, pur și simplu, din confortul casei.


Abonați-vă la newsletter