info@parfumuri-ceasuri.ro

BLOG


 

Cumpărătorul are dreptul de a anula comanda fără a da motiv prin e-mail sau telefon în orice moment înainte ca bunurile să fie expediate!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 102/2014 Coll., consumatorul are dreptul să se retragă din contract în termen de 14 zile calendaristice de la primirea mărfurilor fără a da un motiv. Perioada de rambursare în termen de 14 zile de la data livrării retragerii.

Consumatorul este obligat să trimită bunurile la cumpărător în termen de 14 zile de la data retragerii din contract. Cu toate acestea, mărfurile returnate trebuie să fie intacte, ambalate corespunzător în ambalajul original, cu folia de protecție intactă și neutilizate.

Limitarea răspunderii pentru defectele rezultate din natura bunurilor și din utilizarea necorespunzătoare

Nu suntem răspunzători pentru defectele cauzate de selectarea necorespunzătoare a mărfurilor, cauzate de o manipulare neglijentă sau daune mecanice, rezultate din nerespectarea instrucțiunilor de utilizare a produsului, utilizarea bunurilor contrar scopului declarat, nerespectarea tratamentului sau neraportarea defectului fără întârzieri nejustificate. În astfel de cazuri, limitarea răspunderii pentru defecte poate fi la rândul său calificată ca provocarea unui defect de către cumpărător.

 

Nu trimiteți mărfurile la adresa noastră cu plata taxei de transport la livrare.

În cazul retragerii din contract, cumpărătorul suportă taxele de transport.

 

 

 


Abonați-vă la newsletter